Xuang Kong Fei Xing – Influenta enegiilor Stelelor Zburatoare asupra fiecarei case

In fiecare an energia prezenta in casele noastre se modifica conform unor tipare prestabilite, analizate cu ajutorul Xuan Kong Fei Xing, sau “Scoala Stelelor Zburatoare” dupa cum este cunoscuta la noi in tara.
Potrivit acestei ramuri a Feng Shui-ului traditional, in fiecare sector al casei sunt prezente in fiecare moment o serie de stele (tipuri de Qi) a caror interactiune ne afecteaza in mod direct viata.
In total exista 9 “Stele Zburatoare” , unele cu o influenta benefica iar altele ce ne pot aduce boli, pierderi de bani, certuri sau alte probleme. Dintre acestea cea mai negativa stea este Steaua 5, a carei energie poate genera boli grave, faliment, blocaje, crime sau accidente fatale. Este recomandat ca sectoarele casei in care aceasta stea este activa sa fie cat mai putin folosite, mai ales in anii in care ea isi dubleaza prezenta acolo.
In anul 2014, Steaua 5 este prezenta in sectorul de Nord-Vest al casei. Astfel este recomandata evitarea desfasurarii activitatilor in aceasta parte a proprietatii si mai ales evitarea oricaror lucrari de renovare aici, indiferent de amploarea lor, pe toata durata anului. De asemenea, este foarte important ca sa lasam acest sector neatins mai ales in perioada 6 iunie-6 iulie, cand influenta acestei stele va fi maxima.
In functie de fiecare casa insa, exista totusi unele zile in care riscul activarii acestei stele prin renovari, mutari sau reparatii in sectorul de NV al casei este foarte mult minimizat, pentru selectarea acestor date folosindu-se printre altele “Formula Marelui Soare”.
Pe langa activarea Stelei 5 in interiorul casei, energiile ei nefavorabile pot fi de asemenea activate si din exteriorul casei prin lucrari de constructie, demolare, sau alte astfel de activitati in partea de NV a proprietatii. Folosirea unor activari Feng Shui de Remediere a acestor energii este si aici una dintre putinele metode de prevenire a manifestarii acestei stele extrem de nefavorabile. De retinut insa ca aceste activari nu includ folosirea de amulete, pisicute, elefantei sau alte obiecte de decor, acestea nefiind considerate remedii conform practicii Feng Shui-ului traditional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate