Consulanta Astrologie chineza – BaZi (Cei 4 Stalpi ai Destinului)

Cu ajutorul astrologiei chineze poti:

• descoperi care sunt talentele si abilitatile tale native, care sunt principalele puncte slabe, si ce poti face pentru a le atenua

• obtine raspunsul la intrebarile tale spirituale. Poti afla chiar si informatii din celelalte vieti.

• intelege care sunt talentele si abilitatile reale ale copiilor tai, pentru a putea lua decizii in armonie cu capacitatile acestora.

• obtine indicatii exacte pentru rezolvarea unor probleme punctuale la intrebari ca : „Ce pot face pentru a slabi agresivitatea partenerului?” , „Ar fi mai indicat sa raman salariat sau sa imi deschid propria afacere?” , „Care este cea mai buna metoda prin care ma pot echilibra emotional?”

• afla compatibilitatea cu o alta persoana, fie ca este vorba de un prieten, iubit, amant, sau partener de afaceri. Poti de asemenea sa descoperi cum poti comunica cu acesta pentru a obtine ceea ce iti doresti.

• descoperi lucrurile care vor veni in urmatoarea perioada a vietii tale.

Pretul unei analize BaZi este de 250 RON

 

Consultanta Feng Shui 

Feng Shui-ul, poate fi folosit fie pentru rezolvarea unor probleme, fie pentru obtinerea unor rezultate specifice – bani, partener, recuperare medicala, etc.

Remediile si activarile sunt stabilite doar in urma unei analize la fata locului a casei, sunt bazate pe cunoasterea traditionala Feng Shui, si nu includ folosirea de articole ca amulete, statuete, sau alte obiecte decorative “New-Age”.

Pretul unei Evaluari Feng Shui este de 250 Euro (plus taxe de deplasare inafara Bucurestiului). Evaluarea include analiza influentelor generale Feng Shui ale locatiei si stabilirea posibilitatilor de efectuarea a unei Consultante Feng Shui complete.

Pretul unei Consultante Feng Shui complete este de 10 Euro/mp (include Evaluarea initiala).

 

Consultanta ZeRi – Selectarea datelor favorabile pentru diverse activitati si evenimente

Complementara astrologiei chineze BaZi, dar folosind instrumente diferite de analiza, ZeRi este arta selectarii celor mai favorabile date in functie de scopul activitatilor pe care dorim sa le efectuam. Folosita pana in urma cu cateva decenii doar de imparatii si conducatorii chinezi, acum aceasta arta este accesibila pentru toti cei ce doresc sa fie siguri ca au ales momentul optim pentru activitatile importante sau evenimentele pe care le au de planificat.

ZeRi se poate folosi pentru :
• selectarea unei date favorabile pentru cununie, cerere in casatorie, divort
• semnarea unui contract important
• lansarea pe piata a unui produs, a unui site sau pentru deschiderea unui magazin
• inceperea oricarui tip de negociere
• rezolvarea unor probleme specifice cu rezultate cat mai favorabile
• achizitionarea sau punerea la vanzare de bunuri si servicii
• inceperea unor actiuni juridice
• inceperea unui nou job sau avansarea in cariera

Pretul unei consultante ZeRi pentru persoane fizice este de 100 Euro.

Pentru firme si persoane juridice pretul este determinat de natura activitatii.

 

Calendar lunar Tong Shu – Qi Men Dun Jia

Calendarul Tong Shu – Qi Men Dun Jia este special conceput pentru a te ajuta sa-ti cresti randamentul din activitatile pe care le desfasori, fie ca este vorba de campanii publicitare, lansari de produse, negocieri, vanzari, sau pur si simplu de activitati personale. Acesta este disponibil in 3 variante personalizate.

Basic     Include: Calendarul Tong Shu lunar personalizat partial pentru fiecare zi (calendarul va fi diferit pentru fiecare persoana in functie de data nasterii tale)
Pret 100 Ron/luna

Business    Include: Calendarul Tong Shu lunar personalizat complet pentru fiecare zi (cu informatii suplimentare fata de varianta Basic)
Personalizarea partiala a influentelor fiecarei ore (in functie de data nasterii)
Un tabel suplimentar cu influente fiecarei zile si ore pentru un tip specific de activitate (semnari de contracte, negocieri, activitati juridice, lucrari de constructie, etc.)
Pret 100 Euro/luna

VIP     Include: Calendarul Tong Shu lunar personalizat complet pentru fiecare zi
Personalizarea completa a influentelor fiecarei ore (cu informatii suplimentare fata de varianta Business)
3 tabele suplimentare cu influente fiecarei zile si ore pentru tipuri specifice de activitati (semnari de contracte, negocieri, calatorii, activitati cu familia, etc.)
O analiza scrisa a influentelor astrologice ale lunii respective, cu recomandari.
Pret 500 Euro/luna

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate