Semnificatia Alunitelor conform artei citirii fetei Mian Xiang

Conform artei chinezesti a analizei fetei Mian Xiang, fiecare alunita de pe fata unui om are o semnificatie aparte, afectand in functie de locatia ei diferite aspecte ale vietii aceluia.
De exemplu o alunita prezenta in zona pungilor de sub ochi (un pic mai sus decat cea din imagine) indica o persoana foarte emotionala, ce poate ajunge adesea in lacrimi, pentru femei aratand si probleme in relatii. O alunita prezenta pe varful nasului semnaleaza probleme legate de bani, cum ar fi incapacitatea de a ii acumula sau pierderi financiare constante. Un om cu o alunita pe linia dintre nas si pometi (Fa Ling la chinezi) poate avea adesea dificultati in obtinerea faimei si a recunoasterii, prezentand si un risc crescut de fracturi la nivelul membrelor.
Desi artele metafizice chineze par de sine statoare, ele sunt in realitate complementare, Mian Xiang nefacand nici ea exceptie. De exemplu prezenta unor alunite pe fata unui om arata printre altele si diferite afectari ale celor 5 elemente prezente intr-o harta natala BaZi, in functie si de alte trasaturi ale fetei, un consultant Mian Xiang putand cunoaste o serie de detalii din harta BaZi a persoanei fara a-i cunoaste macar data nasterii. O alunita mai mare pe obrazul stang poate arata de exemplu o afectare a elementului Metal din harta natala, pe cand alta aflata in zona fruntii poate exprima o afectare a Focului.
Desi majoritatea alunitelor sunt considerate”negative” predispunandu-ne catre diferite probleme, unele dintre ele sunt insa semne benefice, fiind de dorit sa le avem din nastere. De exemplu o alunita prezenta pe marginea urechii semnaleaza o persoana inteligenta, ce va avea rezultate scolastice bune. De asemenea, o alunita in zona tamplelor dincolo de linia parului, denumita “alunita comorii din padure”, indica talente ascunse, necunoscute de ceilalti, care insa la un moment dat vor putea aduce faima si bogatie. O alta alunita benefica este si cea prezenta pe buza superioara imediat sub una din nari sau in lateralul lor, aratand o persoana cu capactiatea de a economisi bani si de a atrage in acelasi timp bogatia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate