Scurta incursiune in arta selectarii datelor – ZeRi

ZeRi este una dintre stiintele metafizice chineze ce se foloseste in selectarea datelor favorabile pentru diferite tipuri de activitati. Bazandu-se pe observarea influentei pe care o exercita diferitele corpuri ceresti asupra energiei Pamantului, ZeRi poate stabili momentele in care Qi-ul zilei/orei este cel mai in armonie (sau nu) cu scopurile si actiunile noastre.
In clasificarea celor 5 ramuri principale ale metafizicii chineze – Wu Shu 五 术, ZeRi face parte alaturi de BaZi din categoria Artelor Destinului – Ming 命. Desi este complementara astrologiei chineze BaZi (separat de care nu poate fi cu adevarat aplicata!). ZeRi foloseste insa instrumente diferite de analiza.
Din punct de vedere al Trinitatii Cosmice, ZeRi face parte din categoria Norocului Ceresc, componenta ce nu poate fi influentata de actiunea omului. Rolul Selectarii Datelor este insa de a maximiza potentialul pozitiv al actiunilor pe care le intreprindem, prevenind totodata manifestarea unor efectele negative ce ar putea rezulta din selectarea unei zile a carei energii este incompatibila cu scopurile noastre.
Datand de pe vremea dinastiei Han (206BC – 220 AD), Arta selectarii datelor era folosita initial doar pentru Imparat si curtea imperiala in probleme militare si de stat, pe timp de pace sau razboi. Maximul aplicarii acestei arte a fost atins in timpul Imparatului Qian Long (1711-1799), ce a unit cele doua calendare existente in acel moment, unul imperial (secret) si altul folosit de tarani si restul populatiei, creandu-se astfel Xie Ji Bian Fang Shu ( “Cartea Unificarii Timpului si a Dimensiunilor”). Aceasta carte se numeste in prezent Tong Shu si este folosita de toti consultantii ZeRi in selectarea datelor.
In acest moment arta ZeRi este folosita de din ce in ce mai multe companii multinationale (Orange, Vodafone, Apple, Samsung, Nokia, Volvo etc. ), atat in strainatate cat si in tara noastra, in stabilirea momentelor cele mai favorabile pentru lansarea de noi produse si servicii. Pe langa aplicatiile comerciale, ZeRi mai poate fi folosita si pentru selectarea unor date optime pentru cununie, cerere in casatorie, divort, efectuarea de proceduri medicale, achizitionarea de bunuri, inceperea unui nou job sau pentru obtinerea celor mai bune rezultate in orice fel de negociere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate