Interactiunea dintre munca-bogatie-sanatate conform astrologiei chineze BaZi

“Too much wealth deteriorates health” (“Prea multa bogatie/munca deterioreaza sanatatea”) este o teorie a astrologiei chineze BaZi ce se regaseste si in viata de zi cu zi a fiecaruia.
Prin WEALTH / Stelele Bogatiei in BaZi se intelege atat bogatia fizica cat si actul de a munci pentru a o acumula, iar HEALTH / Stelele Resursa se refera in principal la starea de sanatate a unui om. Conform ciclului de distrugere in BaZi ( unde Stelelele Bogatiei distrug/controleaza Stelele Resurselor) cu cat un om munceste mai mult cu atat starea sa de sanatate incepe sa fie afectata, atat cea fizica cat si cea psihica.

Stresul datorat serviciului este dupa cum stim una dintre problemele cele mai mari ale omului modern, medicina alopata trecandu-l printre factorii principali ce contribuie la aparitia si agravarea afectiunilor cardiovasculare, a bolilor de piele, a bolilor aparatului digestiv, a diabetului zaharat, a bolilor aparatului reproducator, a migrenelor sau chiar a diferitelor tipuri de cancere.

Pe baza interactiunilor Stelelor orice exces prezent intr-o harta BaZi poate fi slabit sau controlat, problema unui job ce ne solicita excesiv afectandu-ne sanatatea putand fi si ea ameliorata. Solutia ?
1. Organizati-va mult mai bine timpul (autocontrolul / Stelele Influentei sustinand conform ciclului de creatie din BaZi Stelele Resursa / sanatatea), 2. Odihniti-va mai mult (ce tine direct de Stelele Resursa / sanatate),
3. Evitati sa va consumati timpul liber, limitat deja, cu prea multe iesiri cu prietenii (Stelele Prietenilor conform ciclului de slabire in BaZi slabind Stelele Resursa / timpul liber / sanatatea)

Pe langa metoda de analiza a interactiunilor Stelelor, pentru stabilirea celor mai eficiente metode de intarire a sanatatii afectate de catre un job suprasolicitant se poate lua in calcul si care este propiru-zis elementul sanatatii (lemn,foc,pamant,metal,apa) si cum poate fi el intarit.
De exemplu pentru cei care au ca element al sinelui FOCUL, elementul sanatatii (Steaua Resursa) este LEMNUL. Daca acesta este slabit de catre un METAL ( Steaua Bogatiei pentru un FOC) prezent excesiv in harta, un consultant va recomanda acelei persoane ca metode de intarire a sanatatii activitati de APA, cum ar fi alergatul in parc, calatoriile, inotul, deoarece APA este cea care conform ciclului de creatie intareste si sustine LEMNUL.
Un consultant BaZi va poate spune cu exactitate in functie de fiecare harta BaZi care este cea mai buna metoda de intarire a sanatatii si de regasire a echilibrului interior, personalizata special pentru nevoile si problemele fiecaruia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate