Conferinta – Influentele Astrologice ale Cocosului de Foc in 2017

Tu cum ai simtit influentele Maimutei de Foc in 2016? Vrei sa afli ce poti face pentru a obtine SUCCESUL in noul an al Cocosului de Foc ce incepe din 3 Februarie 2017?

Traditional, in astrologia chineza Cocosul reprezinta elementul Metal, fiind faza de retragere si oprirea a activitatii. In 2017 insa, energia de expansiune si actiune a Focului se opune caracteristicilor normale ale Cocosului, ceea ce poate aduce multe conflicte si situatii tensionate. In ce domenii ale vietii vor aparea aceste probleme, si cat de puternic se vor manifesta ele, depinde doar de harta natala a fiecarei persoane.

Ce vei afla la conferinta „Influentele Astrologice ale Cocosului de Foc in 2017” ?

Care este stiinta din spatele influentelor astrologice asupra vietii tale, si cum este conectata astrologia cu medicina, acupunctura si arta Feng Shui?
Pe ce directii de dezvoltare vei putea obtine succesul maxim conform hartii tale natale in 2017? In ce planuri vei resimti cele mai mari dificultati?
Cum vor evolua relatiile tale interpersonale si care vor fi principalale obstacole?
Este un an potrivit pentru a-ti incepe sau extinde afacerea sau este recomandat sa iti planifici mult mai atent resursele financiare?
Cum se modifica influentele Feng Shui ale casei tale in 2017, si care sunt remediile?
Care sunt cele mai favorabile luni din anul Cocosului de Foc in care sa iti planifici activitatile importante, si care sunt perioadele pe care sa le eviti?

Cum te poate ajuta aceasta conferinta?

Intelegand care vor fi principalele tale dorinte si nevoi din punct de vedere astrologic in 2017, iti vei putea planifica activitatile astfel incat sa te bucuri de rezultatele maxime.
Aplicand sfaturile Feng Shui pe care le vei primi, vei putea sa iti optimizezi viata si sa reduci influenta eventualelor piedici pe care Cocosul de Foc ti le poate aduce in 2017.

Taxa de participare pentru aceasta conferinta este de 25 Ron

Pentru inscrieri sau mai multe inflormatii legate de eveniment : 0733774748

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate