Influenta zilelor de Tigru寅 in 2016

Incepand cu data de 04 februarie 2016, odata cu intrarea in noul an calendaristic chinezesc al Maimutei de Foc 丙申 (Bing Shen), zilele de Tigru寅 (Yin) au devenit unele dintre datele cu potentialul cel mai dizarmonios, energia acestora intrand in conflict direct cu cea a anului 歲破 (Sui Po).

Conform astrologiei chineze fiecare zi vine cu un anumit tip de energie (Qi), caracteristicile fiecaruia fiind codificate printr-unul dintre cele 12 animale zodiacale (Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine, Porc, Sobolan si Bivol). Aceste denumiri au fost folosite pentru o mai usoara codificare academica a diferitelor tipuri de energie (Qi) ce ne influenteaza ciclic viata si nu au nici o legatura cu caracteristicile sau temperamentele animalelor lor corespondente. Orice analiza astrologica anuala sau zilnica care se bazeaza pe caracteristici ca “tigrii sunt fiorosi”, “iepurii se sperie repede”, “dragonii sunt norocosi”, “cainii sunt fideli”, etc., nu are asadar nici o baza in cunoasterea academica a influentelor acestor tipuri de energii.

In arta chinezeasca a selectarii datelor ZeRi, zilele ce intra in conflict cu anul sunt printre primele ce se exclud in cautarea unei date benefice pentru orice tip de activitate. Folosirea zilelor de Tigru寅 pe parcursul anului 2016 este astfel contraindicata pentru a incepe sau desfasura orice fel de activitate importanta. Deoarece influentele pe care le aduc zilele de Tigru寅 (de dorinta de a creste, de a folosi si fructifica resursele pe care le-ati acumultat pana in acel moment) sunt total opuse cu cele pe care le manifesta anul de Maimuta 申 ( de oprire a oricarei cresteri, de retragere si acumulare), oamenii vor tinde sa aiba dorinte si sentimente contrare, sa-si exprime mai greu ideile, sau chiar sa se manifeste complet diferit fata de cum o fac de obicei.Din acest motiv aceasta zi nu este recomandata pentru cereri in casatorie, examene, negocieri, lansari de produse, etc., pentru orice fel de activitate in care rezultatul depinde de concentrare, comunicare, intuitie sau eficienta fiind recomandat sa alegeti o alta zi.

Cei mai afectati in 2016 de influentele contradictorii ale zilelor de Tigru寅 vor fi insa cei care au deja in harta natala Maimuta 申, adica cei nascuti in anii 1968, 1980,1992, in intervalul 8 august – 7 septembrie, sau in zilele ori orele de Maimuta (aprox 3-5 pm). Chiar daca nu aveti in harta natala acest animal zodiacal, nu este totusi indicat sa folositi zilele de Tigru 寅(in 2016) deoarece influentele dizarmonioase ale acestora ii pot afecta pe ceilalti cu care trebuie sa interactionati, putand primi astfel refuzuri sau piedici in activitatile pe care le desfasurati.

Zilele de Tigru (寅) ramase din 2016 sunt :
2, 14, 26 aprilie / 8, 20 mai / 1, 13, 25 iunie / 7, 19, 31 iulie / 12, 24 august / 5, 17, 29 septembrie / 11, 23 octombrie / 4, 16, 28 noiembrie si 10, 22 decembrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate