Influenta Feng Shui a Stelelor Zburatoare in 2016 丙申

In fiecare an energia prezenta in casele noastre se modifica conform unor tipare prestabilite, analizate cu ajutorul Xuan Kong Fei Xing, sau “Scoala Stelelor Zburatoare” dupa cum este cunoscuta la noi in tara.
Potrivit acestei ramuri a Feng Shui-ului traditional, in fiecare sector al casei sunt prezente in fiecare moment o serie de stele (tipuri de Qi) a caror interactiune ne afecteaza in mod direct viata.
In total exista 9 “Stele Zburatoare” , unele cu o influenta benefica iar altele ce ne pot aduce boli, pierderi de bani, certuri sau alte probleme. Dintre acestea cea mai negativa stea este Steaua 5, a carei energie poate genera boli grave, faliment, blocaje, crime sau accidente fatale. Este recomandat ca sectoarele casei in care aceasta stea este activa sa fie cat mai putin folosite, mai ales in anii in care ea isi dubleaza prezenta acolo.

In anul 2016, Steaua 5 este localizata in sectorul de Nord-Est al casei, insa pe langa aceasta in sectorul de NE este prezent concomitent si Sui Po (animalul zodiacal care intra in opozitie cu anul), motiv pentru care este recomandata evitarea desfasurarii activitatilor in aceasta parte a proprietatii si mai ales evitarea oricaror lucrari de renovare aici, indiferent de amploarea lor, pe toata durata anului. De asemenea, este foarte important ca sa lasam acest sector neatins mai ales in perioada 7 noiembrie-6 decembrie, cand influenta stelei 5 va fi maxima, dar si in intervalul 7 august-6 septembrie pe durata lunii Maimutei.

O alta zona a casei care se recomanda a fi evitata (in special de cei cu probleme de sanatate) este si cea unde este prezenta steaua 2 (Steaua Bolilor),  in special in intervalul 7 noiembrie-6 decembrie. In 2016 aceasta este localizata in centrul casei, motiv pentru care este recomandat sa evitati sa petreceti prea mult timp aici ori sa desfasurati lucrari de renovare.

In functie de fiecare casa insa, exista totusi unele zile in care riscul activarii acestei stele prin renovari, mutari sau reparatii in sectorul de NE al casei este foarte mult minimizat, pentru selectarea acestor date folosindu-se printre altele “Formula Marelui Soare”.
Pe langa activarea Stelei 5 in interiorul casei, energiile ei nefavorabile pot fi de asemenea activate si din exteriorul casei prin lucrari de constructie, demolare, sau alte astfel de activitati in partea de NE a proprietatii. Folosirea unor activari Feng Shui de Remediere a acestor energii este si in acest caz una dintre putinele metode de prevenire a manifestarilor negative ale acestei stele. De retinut insa ca aceste activari nu includ folosirea de amulete, pisicute, elefantei sau alte obiecte de decor, acestea nefiind considerate remedii conform practicii Feng Shui-ului traditional.

Vrei sa afli mai multe despre influentele anului 2016 asupra Feng Shui-ului casei tale? Te astept joi 14 aprilie 2016  incepand cu ora 19 la Mind Evolution Society, pentru un workshop de Feng Shui traditional. Mai multe detalii aici https://www.facebook.com/events/132384633825088/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate