Esti pregatit pentru urmatorii 3 ani din viata ta?

De ieri, 7 august am intrat in luna chinezeasca a Maimutei 申. Desi ne aflam inca de la inceputul lunii februarie in anul chinezesc al Maimutei de Foc 丙申,schimbarile majore aduse de acesta vor incepe sa fie resimtite deabia incepand cu luna August.

Fiecare animal zodiacal chinesc reprezinta o codificare pentru unul sau mai multe tipuri de Qi predominante intr-o anumita perioada de timp, fiecarui an, luna, zi sau ora corespunzandu-i un animal zodiacal.  Tigrul寅, Iepurele卯 si Dragonul辰(4 februarie- 5 mai) au ca Qi principal Lemnul 木; Sarpele巳, Calul午, Capra未sunt de Foc 火; Maimuta申, Cocosul酉, Cainele戌corespund Metalului 金, Iar in Porcul亥, Sobolanul子si Bivolul丑 Apei 水.

Astfel, desi ne aflam in anul Maimutei 申inca din 4 Februarie, ultimele 6 luni au avut ca Qi-uri principale Lemnul (4 feb-5 mai) si Focul (6 mai – 7 august), motiv pentru care influenta Metalului prezent in Maimuta 申 a fost minima.

Coform teoriei celor 5 elemente, Metalul金reprezinta stadiul de retragere si de oprirea a cresterii, mai ales in comparatie cu influentele Lemnului 木(de crestere) sau ale Focului 火(de expansiune).

Incepand cu anii de Lemn 2010 (Tigru), 2011(Iepure), 2012(Dragon), toti oamenii au vrut sa creasca si sa inceapa sa obtina rezultate cu resursele pe care le acumulasera in anii anteriori, de Apa, 2007-2009. Cei care pana atunci nu prea reusisera sa iasa din zona de confort sau sa schimbe lucrurile care ii dezechilibrau (mai ales cei nascuti in lunile de metal si apa) au simtit mult mai multa energie si determinare, pe cand cei care deja erau foarte energici si hotarati (nascuti in lunile de lemn si foc) au simtit ca pierd din ce in ce mai mult controlul asupra vietilor lor odata cu numeroasele noi proiecte in care au inceput sa isi canalizeze energia.

Ultimii 3 ani (2013-2016) de Foc,  Sarpe, Cal, Capra, au accentuat si mai mult atat cresterea celor nascuti in intervalul august-ianuarie (care au inceput sa uite de dezechilibrele emotionale de dinainte de 2010), cat si dezorganizarea celorlalti nascuti in lunile de lemn si foc februarie-iulie, ce au devenit mult mai impulsivi si nehotarati.

Din 2016 intram insa in perioada celor 3 ani de Metal (Maimuta 申, Cocos酉si Caine戌), in care toti oamenii vor tinde sa doreasca din ce in ce mai mult sa isi stabilizeze si organizeze viata, nemaifiind la fel de dispusi sa iasa din zona de confort ca in anii anteriori.

Fara energia suplimentara adusa de anii de Foc火, cei nascuti in lunile de Metal si Apa (8 august-3 februarie) vor simti astfel ca nu mai au forta si determinarea de a duce la bun sfarsit proiectele indraznete incepute in ultimii ani. De asemenea diminuarea generala a ritmului din jurul lor ii va facea sa se retraga si mai mult catre ei insisi, putand pierde controlul asupra emotiilor lor asa cum o faceau inainte de 2010.

Pentru cei nascuti in lunile de Lemn si Foc (4 februarie-7august), urmatorii 3 ani vor aduce insa organizarea si echilibrul de care au avut atata nevoie in ultimii ani. Ca toti ceilalti si ei se vor retrage din unele dintre multele activitati in care isi consumau pana la ultima picatura energia, insa odata cu asta vor deveni mult mai eficienti in activitatile in care inainte nu reuseau sa se focuseze suficient.

 

Tu in ce luna esti nascut? Esti pregatit pentru urmatorii 3 ani  din viata ta?

Daca vrei sa afli mai multe despre ce urmeaza in viata ta, si mai ales despre ce poti face pentru a diminua din eventualele probleme ce pot aparea, te invit la o sedinta de astrologie chineza. Pretul acesteia este de 250 de Ron si tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii aici http://www.honglongconsulting.com/contact/ .

2 thoughts on “Esti pregatit pentru urmatorii 3 ani din viata ta?”

  1. MARIA says:

    Oaie zodie de Foc?Dragon zodie de Lemn si Cainele zodia de Metal? Au in tulpinile ascunse aceste elemente dar ele sant zodia de Pamant! Si sa nu uitam de TC al fiecarui an!

    1. Astrologia chineza BaZi desi incorporeaza conceputul de impartire a eclipticii soarelui in jurul pamantului in 12 animale zodiacale, nu este in esenta un sistem zodiacal. Accentul intr-o harta BaZi se pune pe cele 5 elemente. In triplele combinatii sezoniere, Dragonul face parte din triada Primaverii (ce corespunde elementului Lemn), Capra din triada Verii (ce corespunde Focului), Cainele din cea a Toamnei (Metal) si Bivolul din a Iernii (Apa). Desi Pamantul este unul dintre Qi-urile principale in fiecare din aceste animale zodiacale (Dragon, Capra, Caine si Bivol), influenta elementului corespondent anotimpului este in cele mai multe cazuri primordiala asupra trasaturilor de caracter ale persoanei. A afirma ca Primavara Pamantul din Dragon este puternic prin el insusi (fara prezenta focului sau macar a altor tulpini de pamant in harta) in conditiile in care Lemnul este dominant Primavara (si Lemnul controleaza Pamantul in ciclul celor 5 elemente) este o eroare din punctul meu de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate