Directiile favorabile personale si influenta lor conform BaZai (ramura a Feng Shui-ului Traditional)

Conform teoriilor Ba Zhai, una din ramurile Feng Shui-ului traditional, fiecarui om ii sunt atribuite in functie de data nasterii o serie de directii favorabile si nefavorabile. Acestea se calculeaza pornind de trigrama personala (ce se stabileste in functie de anul nasterii), prin modificarea liniilor ce o alcatuiesc (Yao-uri), rezultand 4 directii favorabile si 4 directii nefavorabile ce ne pot afecta in mod distinct viata.
Dintre directiile favorabile, Sheng Qi este considerata directia cea mai benefica pentru atragerea prosperitatii si a cresterii in cariera; Tian Yi este “Steaua Doctorului Ceresc” sprijinind sanatatea si recuperarea din boala; Yan Nian este cea care guverneaza relatiile in general si pe cele de cuplu in special; iar Fu Wei este “Steaua Stabilitatii” aducand liniste mentala, pace si relaxare.
Dintre directiile nefavorabile, cu toate ca Huo Hai este considerata cea mai putin negativa ea aduce totusi probleme minore de sanatate, piedici constante si incetineste evolutia; Wu Gui atrage tradari, barfe, neintelegeri si boli mai grave ; Liu Sha predispune la procese, rani ale corpului, scandaluri si operatii chirurgicale majore; in timp ce Jue Ming este considerata directia cea mai periculoasa, aducand despartiri iremediabile, accidente mortale si boli grave.

In practica Feng Shui aceste directii se folosesc pentru alegerea directiei (atentie nu si a locatiei!) patului, biroului, sau a aragazului, importanta lor fiind semnificativa in obtinerea potentialului maxim al fiecarei persoane si mai ales in preintampinarea riscurilor ce ar decurge din folosirea unor directii negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate