Directiile favorabile BaZhai. Tian Yi – directia sanatatii

Tian Yi (DOCTORUL CERESC) este una dintre cele mai favorabile directii personale, fiind cea care guverneaza sanatatea.

Conform teoriilor metodei BaZhai, una din ramurile Feng Shui-ului traditional, fiecarui om ii sunt atribuie in functie de data nasterii 4 directii cardinale favorabile (Sheg Qi, Tian Yi, Yan Nian, Fu Wei) si 4 nefavorabile (Huo hai, Wu Gui, Liu Sha si Jue Ming). Acestea sunt valabile indiferent de casa sau biroul in care sta acea persona.

Tian Yi este o directie ce ajuta atat la mentinerea unei sanatati bune cat si in recuperarea medicala sau in ameliorarea simptomelor unor boli cronice. Este indicata astfel pentru toti cei care au suferit un accident vascular cerebral (putand ajuta la recuperarea paraliziei), un infarct miocardic, pentru cei care au facut un transplant (scade pericolul respingerii de organism a transplantului), etc. Este deasemenea o directie recomandata a fi folosita si de gravide pe perioada sarcinii sau inainte de nastere, putand reduce astfel riscul complicatiilor de crestere ale fatului si ajutand-le sa aiba o nastere mai usoara.

Directia Tian Yi nu te impiedica sa ai accidente sau unele probleme de sanatate (datorate de exemplu altor sectoare nefavorabile active din casa sau hartii natale personale) ci te sprijina si iti intareste corpul, acesta putand astfel sa faca fata mult mai bine eventualelor problemelor de sanatate ce pot aparea.

Tian Yi este una dintre directiile cele mai recomandate a fi folosite de toate persoanele in varsta, deoarece pe langa beneficiile aduse sanatatii (care la persoanele in varsta este unul dintre domeniile vietii ce are cea mai mare nevoie de sustinere), aceasta aduce si oameni de ajutor si sprijin (prieteni, familie, si nu numai) care sa le fie alaturi la nevoie.

1 thought on “Directiile favorabile BaZhai. Tian Yi – directia sanatatii”

  1. emma says:

    Directiile favorabile BaZhai. Tian Yi – directia sanatatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate