Florian Mincu

Avand o experienta de 10 ani ca si cadru medical in serviciul SMURD, Florian Mincu a ajuns in sfera terapiilor complementare in urma cu mai mult de 7 ani.

Odata cu primele cursuri de presopunctura Shiatsu, si mai apoi prin practica diferitelor sisteme de tip Reiki si infoenergetica, acesta a devenit din ce in ce mai pasionat de intelegerea mecanismelor energetice prin care Universul ne determina vietile.

Primul contact cu metafizica chineza l-a avut in urma cu 6 ani. Cercetand metodologii de predictie ale vremii prin BaZi, Florian Mincu a ajuns in contact cu profesorul sau Risvan Rusu, cu doar putin timp inainte ca acesta sa inceapa sa predea primele cursuri de BaZi si Feng Shui. Cursurilor scolii lui Risvan, impreuna cu studiul scolilor altor maestrii ca Joey Yap, Joseph Yu, sau Raymond Lo, li se datoreaza succesele obtinute in prezent de clientii si colaboratorii sai.

Ca urmare a experientei profesionale obtinute, dar si a studiului si cercetarilor personale, Florian a deschis in toamna anului 2016 Hong Long Academy, cu scopul de a oferi informatii aprofundate, si mai ales de calitate, despre arte metafizice chineze ca BaZi, Feng Shui, ZeRi, Mian Xiang sau QiMenDunJia.

 

Avand dorinta de a impinge tot mai departe granitele intelegerii metafizicii chineze, in acest moment Florian Mincu a inceput colaborarea cu o serie de cercetatori in domeniul neurostiintelor, pentru elaborarea bazelor unor studii stiintifice de demonstrare ale influentelor astrologiei chineze si acupuncturii asupra functionarii creierului uman.

 

https://www.facebook.com/florianmincu

 

 

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate