Despre destin si Pilonii Norocului in astrologia chineza BaZi

Pe langa analiza trasaturilor de caracter bazate pe energiile prezente in momentul nasterii, o harta BaZi ne poate da informatii extrem de precise si despre evenimentele prin care a trecut sau va trece acea persoana. Acestea se pot vedea in analiza Pilonilor(Stalpilor) Norocului.
Conform astrologiei chineze, Norocul Ceresc nu este static de la nastere si pana la sfarsitul vietii, fiecare om trecand prin cicluri, Piloni ai Norocului, de cate 10 ani. Momentul in care incepe fiecare Stalp se calculeaza pe baza unor formule matematice, fiind posibil ca primul sa inceapa inca de la 1 an sau de la maxim 10 pentru chinezi (ce iau in calcul perioada petrecuta in pantecul mamei ca fiind deja primul lor an de viata), respectiv de la nastere sau de la maxim 9 ani pentru vestici (la plotarea hartii natale online trebuie sa aveti grija ca pilonii norocului sa nu fie calculati dupa model chinezesc !). Pana la intrarea in primul Pilon al Norocului, se considera ca nou-nascutii se afla sub influenta Norocului parintilor.
Un Stalp al Norocului este alcatuit, asemeni si celorlalti piloni prezenti in harta natala, din doua ideograme chinezesti ce corespund tulpinilor ceresti (ideograma de sus) si ramurilor pamantesti (cea de jos). In mod ernoat unii consultanti BaZi impart acest pilon in doua, afirmand ca in 5 din cei 10 ani veti fi influentati de tulpinile ceresti, iar in ceilalti 5 de ramurile pamantesti. Conform textelor clasice insa, acest lucru este gresit influenta fiecarui stalp fiind globala. Totusi, desi inflenteaza in paralel viata omului, puterea elementelor prezente in ramurile pamantesti este semnificativ mai mare decat cea a tulpinilor ceresti, acestea din urma reprezentand doar Qi-ul de suprafata, ce arata cum vom fi perceputi la exterior ceilalti in acea perioada (nu insa si cum vom fi noi in realitate). De exemplu daca intr-un pilon de 10 ani elementele corespondente ale Bogatiei – DW/IW (diferite in functie de Maestrul Zilei fiecaruia) sunt prezente doar in tulpinile ceresti dar nu si in ramurile pamantesti, acel om doar va parea ca va avea mai multi bani (si ca va fi mai muncitor sau mai axat pe a face bani) in unele situatii realitatea fiind chiar opusa aparentelor.
In urma analizei interactiunilor dintre pilonii norocului si harta BaZi a unei persoane (ciocniri, combinari, distrugeri, pedepsiri, etc.) un consultant BaZi poate determina o serie de evenimente prin care a trecut aceasta, cum ar fi procese, divorturi, accidente, afectiuni medicale, operatii,etc, putand indica (odata cu experienta) chiar si anul, luna, si ziua in care ele s-au manifestat. De asemeni pe baza acelorasi interactiuni, se pot determina si viitoarele oportunitati, sau din contra dificultati, ce pot influenta acea persoana, de la reusite in cariera sau castiguri financiar la afectiuni medicale si oricare altele din problemele mentionate mai sus.
Intr-o harta BaZi se pot prevedea de asemeni prin analiza Pilonilor Norocului, pe langa problemele personale, si dificultati cei ii pot afecta in viitor pe cunoscutii si rudele noastre, parinti, frati, sotie/sot, copii, si nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate