Despre aplicabilitatea artei Mian Xiang in contextul modern

Mian Xiang este o arta traditionala chineza cu o aplicabilitate foarte mare chiar si in contextul societatii noastre moderne.
De multe ori suntem in situatii in care ne dorim sa stim mai multe despre cel din fata noastra. Oare este el/ea chiar asa cum pare a fi la prima intalnire? Oare este o persoana fidela sau mai degraba cauta o aventura? Are capacitatea de a se intretine fiananciar pe el si pe viitoarea sa familie sau nu? Este flexibil sau incapatanat si egoist? Este capabil de a face copii sau nu?
Raspunsul la multe dintre intrebarile pe care le avem se afla chiar in fata noastra, sau mai bine spus pe fata celui dinaintea noastra !
De exemplu, potrivit analizei Mian Xiang, persoanele care au lobii urechii foarte putin dezvoltati, sau absenti, sunt incapatanate si de obicei nu stiu sa se bucure de placerile vietii. Cei cu un nas foarte mic si subtine, cu nari foarte putin dezvoltate, nu vor avea foarte multa incredere in sine, in cele mai multe cazuri avand dificultati in a acumula bani. Cei cu o gura mica, cu buze mici si subtiri sunt de obicei persoane cu un suflet bun dar foarte rar fericite, putandu-se plange adesea de problemele pe care le au. Tot persoane care se plang foarte mult sunt si cei cu ochi usor iesiti din orbite (sau exoftalmici) care pot deveni insa si agresivi si posesivi, indepartandu-i astfel pe ceilalti de langa ei.
Mian Xiang ne poate ghida astfel in a ne alege mult mai informati un partener, ajutandu-ne sa il cunoastem mult mai repede si mai bine pe cel caruia alegem sa ii acordam increderea si iubirea noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate