De ce nu se pot vindeca toti oamenii. Ce factori ne influenteaza sanatatea conform metafizicii chineze

Desi artele metafizice chineze nu pot fi incadrate direct in catalogul terapiilor complementare, ele pot oferi insa un sprijin foarte puternic in procesul de vindecare. Dezvoltarea terapiilor complementare in tara noastra face ca tot mai multi oameni sa fi apelat macar odata la acestea pentru redobandirea starii de sanatate. In ciuda eficientei dovedite de numarul mare de pacienti vindecati cu ajutorul terapiilor alternative, exista insa si exceptii care nu par sa aiba aparent nici o explicatie.
Un lucru ce nu este poate foarte cunoascut este ca, conform metafizicii chineze,  starea de sanatate e direct influentata de energiile ce sunt prezente in fiecare casa. Un consultant de Feng Shui Traditional ar putea sa va mentioneze bolile pe care le aveti deja sau la care sunteti predispusi, doar din analiza casei voastre. UNUL DINTRE MOTIVELE PENTRU CARE NU SE VINDECA TOTI CEI CE ALEG TERAPIILE COMPLEMENTARE sau chiar si tratament alopat este acela ca sunt influentati in continuare de casa in care locuiesc, aceasta putand anula mai mult sau mai putin din efectele pozitive ale tratamentului si chiar poate genera in continuare boala, ducand la recidive. Conform metafizicii chineze se considera ca influenta casei, Feng Shui-ul ei, in starea de sanatate a unui om este de cel putin 25 la suta.
UN ALT MOTIV PENTRU CARE UNII PACIENTI NU SE POT VINDECA este acela ca oamenii sunt diferiti si DIFERITELE TERAPII COMPLEMENTARE NU SUNT EFICIENTE IN ACEEASI MASURA PENTRU TOTI, astrologia chineza BaZi putand fi folosita extrem de eficient pentru raspunde la intrebarea “Care este cea mai recomandata metoda de tratament ?”. In functie de harta natala BaZi a fiecaruia se poate vedea daca acestuia ii sunt mai favorabile ceaiurile si tratamentele cu plante, terapiile energetice, masajul si reflexoterapia, acupunctura, etc., sau daca i-ar fi mult mai benefic sa urmeze exclusiv medicina alopata. Tinand cont ca harta astrologica influenteaza starea de sanatate a unui om cu un procent cuprins de la 25 pana la 100 % este astfel in interesul fiecaruia sa stie problemele de sanatate la care este predispus si care sunt cele mai eficiente metode de echilibrare si vindecare.
Pe langa cei mentionati mai sus, SUNT O SERIE INTREAGA DE ALTI FACTORI CE POT INFLUENTA EFICIENTA UNUI TRATAMENT MEDICAL ALOPAT SAU ALTERNATIV, amintind printre altii momentul in care incepe tratamentul (analizat prin ZeRi), compatibilitatea pacient terapeut (ce poate fi calculata prin BaZi), sau directia pe care doarme pacientul (analizata pe baza unor formule personalizate in functie de data nasterii fiecaruia).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate