Selectarea Datelor ZeRi
Modulul 1 - Elemente de baza

Află cum să amplifici șansele de reușită ale proiectelor tale

Alege momentul optim pentru ca ațiunile tale să se bucure de succesul dorit!

În acțiunile importante – lansări de produse, negocieri, mutarea într-un nou sediu – există factori pe care îi putem controla (punctualitatea, atenția, pregătirea temenică înainte de acel eveniment) și factori care par să fie în afara controlului nostru (obstacole neprevăzute apărute datorită altor oameni, siutații neașteptate, etc.). Cum ar fi însă dacă ai putea mări șansele ca toate aceste lucruri care nu țin de tine să fie totuși în favoarea ta, eliminând sau cel puțin diminuând șansele să apară obstacole neprevăzute?

Arta selectării datelor te ajută să ai parte de armonie în acțiunile tale

ZeRi este una dintre artele metafizice chineze ce se folosesc in selectarea datelor favorabile pentru diferite tipuri de activitati. Bazandu-se pe observarea influentei pe care o exercita diferitele corpuri ceresti asupra energiei Pamantului, ZeRi poate stabili momentele in care energia sau Qi-ul zilei/orei este cel mai in armonie (sau nu) cu scopurile si actiunile tale.

Ce ai de câștigat dacă vii la acest curs?

– Vei putea calcula singur date favorabile pentru activitățile tale importante
– Vei putea evita multe neplăceri și probleme cauzate de începerea unor acțiuni importante în zile nefavorabile
– Poți avea mai mult succes pe TOATĂ durata desfășurării unui proiect important prin selectarea unei date favorabile pentru începerea acestuia

Ce vei învăța concret la acest curs

Modulul 1 va cuprinde:

– Principalele tehnici de selectare a datelor pentru activitatile importante
– Cei 12 Ofiteri
– Cele 28 Constelatii
– Interactiunile cu harta natala BaZi in selectarea datelor favorabile personale

Înscrieri:
0733 774 748
contact@honglongconsulting.com

Detalii de organizare:
Data: Sâmbătă, 23 martie 2019 la 10:00 – 15:00
Locație: Cursul se va organiza la Institutul Român de Osteopatie – este recomandat să vă înscrieți în prealabil ca să fiți anunțați de orice posibile modificări.
Pret : 450 Ron

Abonează-te la newsletter

Vei primi noutăți despre eveniment precum și despre evenimentele viitoare și poți afla când apar articole noi pe site.

Dând click pe butonul de mai jos ești de acord ca adresa ta de e-mail și numele, dacă l-ai introdus, să fie păstrate pe serverul Mailchimp (serviciul prin intermediul căruia se trimite newsletter-ul). Te poți dezabona oricând dând click pe link-ul de dezabonare de la baza fiecărui e-mail pe care îl primești. Tot acolo vei avea un link de unde poți să îți modifici opțiunile atunci când interesele tale se vor schimba.