Curs Selectarea Datelor ZeRi Modulul 3 – Gods & Sha

ZeRi este una dintre artele metafizice chineze ce se folosesc in selectarea datelor favorabile pentru diferite tipuri de activitati.
Alaturi de Cei 12 Ofiteri, Gods&Sha este una dintre principalele scoli folosite in ZeRi.

Desi este asemanatoare ca si principii cu metoda Stelelor Auxiliare din astrologia chineza BaZi, Gods & Sha este complet diferita ca aplicabilitate si elemente componente. Alcatuita dintr-un numar de pana la 200 de Stele Favorabile (Gods) si Nefavorabile (Sha), ea ofera un instrument de mare rafinament in selectarea datelor pentru categorii extrem de specifice de activitati.

Este important de mentionat ca In acest moment nu exista carti sau cursuri online care sa detalieze aceasta metoda de selectare a datelor favorabile, singura scoala unde ea este abordata in profunzime fiind academia de metafizica chineza a maestrului Joey Yap.

Modulul 3 va cuprinde :

– Stele Favorabile & Nefavorabile Anuale
– Stele Favorabile & Nefavorabile Lunare
– Interactiunile avansate cu harta natala BaZi in selectarea datelor favorabile.
– Metodologii avansate de selectarea a unei date favorabile pentru activitati specifice (casatorii, semnari de contracte, interventii chirurgicale, etc.)

Prezenta la Modulul 3 nu este conditionata de participarea anterioara la Modulele 1 sau 2, informatiile prezentate fiind structurate independent de cursurile precedente astfel incat sa poata fi aplicate inclusiv de persoanele fara cunostiinte anterioare de astrologie chineza..

Pret : 450 Ron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate