Curs Selectarea Datelor ZeRi Modul 4 – 28 Constelatii & Dong Gong

ZeRi este una dintre artele metafizice chineze ce se folosesc in selectarea datelor favorabile pentru diferite tipuri de activitati.
Cele 28 de Constelatii si metoda lui Dong Gong sunt printre principalele metodologii folosite de practicantii de astrologie chineza in selectarea unei date favorabile.

Cele 28 de Constelatii au un rol important in intreaga metafizica chineza, ele fiind folosite nu doar in astrologia chineza ci si in Feng Shui (primele busole aparute avand chiar inscriptionate aceste constelatii) sau Qi Men Dun Jia. In ZeRi ele ofera o metoda suplimentara de a rafina influentele pe care fiecare zi le exercita asupra activitatilor pe care le desfasuram, putandu-ne ajuta sa obtinem rezultatele maxime in proiectele pe care le planificam.

Metoda lui Dong Gong de selectare a unei date favorabile se bazeaza pe observatiile cunoscutului astrolog al dinastiei Ming, Dong de Zhang, si analizeaza influentele pe care le aduc fiecare dintre cei 60 de JiaZi in fiecare luna zodiacala chinezeasca.

Modulul 4 va cuprinde :

– Scoala celor 28 de Constelatii
– Metoda lui Dong Gong
– Personalizarea avansata a datelor favorabile conform hartii natale astrologice BaZi
– Metodologii de selectarea a unei date favorabile pentru activitati specifice (casatorii, semnari de contracte, interventii chirurgicale, etc.)

Prezenta la Modulul 4 nu este conditionata de participarea la modulele anterioare, informatiile prezentate fiind structurate independent de cursurile precedente astfel incat sa poata fi aplicate inclusiv de persoanele fara cunostiinte anterioare de astrologie chineza..

Pret : 450 Ron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate