Curs Selectarea Datelor in Astrologia Tibetana

Aparuta din impletirea Astrologiei Chineze si a celei Indiene, Astrologia Tibetana ofera o multime de informatii despre caracteristicile fiecarei zile, fiind un instrument complex in selectarea unei date favorabile pentru activitati importante.

Datorita influentelor profund budiste ale societatii in care s-a dezvoltat, astrologia tibetana nu este interesata in mod specific de psihologia si temperamentul omului (pe care il crede capabil de autoperfectionare prin practici religioase) ci mai degraba de a-i oferi ghidare in alegerea celui mai potrivit moment pentru activitati sale importante.

Desi este bazata in special pe fazele lunii si interactiunea acestora cu profilul energetic al fiecarei persoane, Astrologia Tibetana include si elemente de astrologie solara, imprumutate in mare parte din cea chineza. Folosind aceleasi 12 animale zodiacale, si chiar acelasi sistem de 60 JiaZi, ea poate fi folosita astfel in paralel cu arta chinezeasca a selectarii datelor favorabile (ZeRi).

Cursul va cuprinde :

4 si 5 Elemente
12 Animale Zodiacale
8 Parkha
8 SMeba
28 Constelatii
Cele 5 Forte personale : La, Sok, Lu, Wang, Thang si Lungta
Cele 3 Zile saptamanale favorabile personale
Combinatii Majore
Combinatii Minore
Combinatii Particulare

Acest curs se bazaza pe studiul, practica, si cercetarea mea personala a Astrologiei Tibetane, cei prezenti la curs urmand sa primeasca o serie de carti si materiale care sa ii ajute sa aprofundeze intr-un timp cat mai scurt subiectul. Unele dintre aceste carti nu sunt accesibile in mod normal persoanelor neinitiate in practicile budiste.

Prezenta la acest curs nu necesita cunostiinte anterioare de astrologie chineza sau tibetana.

Pret : 450 Ron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate