Curs Qi Men Dun Jia Modul 1 – Introducere in Qi Men

Qi Men Dun Jia este una dintre cele mai avansate arte metafizice chineze, dezvolatata initial pentru a ajuta comandantii chinezi sa obtina succesul in toate confruntarile armate pe care le desfasurau.

Tinute ascunse mii de ani, inca de pe vremea Imparatului Galben (Huang Di), secretele acestei arte au inceput sa fie accesibile publicului larg de mai putin de un secol. Chiar si in acest moment exista un numar relativ limitat de practicant avansati ce integreaza aceasta arta in consultantele de selectarea a unei date favorabile (ZeRi), Feng Shui, sau analiza hartii natale BaZi.

Principala aplicatie a acestei arte speciale este divinatia, cu ajutorul Qi Men Dun Jia putand oferi raspunsul complex la orice intrebare, legata de orice fel de problema, fara chiar ca cealalta persoana sa iti spuna efectiv intrebarea.

Modul 1 va cuprinde printre altele :

Porti, Tulpini, Stele, Zei
Locatia Tulpinei Jia, Death&Emptiness, Horse
Calculul manual al unei Harti Qi Men Dun Jia
Ji Run vs Chai Bu
Principalele elemente in interpretarea unei harti Qi Men Dun Jia

Prezenta la acest curs nu necesita cunostiinte anterioare de astrologie chineza sau Qi Men Dun Jia, informatiile prezentate fiind totusi atent structurate si elaborate astfel incat sa fie si pe placul celor deja initiati in Qi Men.

Participantii vor primii o serie de materiale si carti pentru a-i ajuta in studiul si practica artei Qi Men Dun Jia.

Pret : 450 Ron

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate