Cele 12 animale zodiacale chinezesti si selectarea datelor favorabile (ZeRi)

Conform astrologiei chineze, fiecare zi vine cu cate o energie specifica, ce ne influenteza modul in care ne exprimam si in care actionam.
Fiecare zi este atribuita unuia dintre cele 5 elemente, ce se manifesta printr-unul din cele 12 animale zodiacale chinezesti. Aceste simboluri zodiacale (Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe, etc.) nu au legatura cu animalele corespondente lor, ci sunt denumiri arhaice alese pentru a putea codifica mai usor anumite caracteristici ale energiei universale (ale Qi-ului), la momentul in care au fost descoperite de inteleptii chinezi (acum cateva mii de ani).

In zilele de APA (Porc, Sobolan, Bivol) energia tinde sa se adune, sa se pregateasca pentru cresterea ce va urma in zilele de LEMN (Tigru, Iepure, Dragon), in zilele de FOC (Sarpe, Cal, Capra) cresterea duce la transformare si fructificare, pe cand in zilele de METAL (Maimuta, Cocos, Caine) totul intra in nemiscare, orice crestere fiind oprita pana in zilele de APA, cand energia reincepe sa se adune pentru cresterea din zilele de LEMN.

Asemenea fiecarei zile, si fiecarui interval de doua ore ii este atribuita o anumita energie exprimata tot printr-unul dintre cele 12 animale. Orele 21-03 (orele Porcului, Sobolanului, Bivolului) sunt ore ce corespund energiei de acumulare si pregatire a APEI, in orele 03-09 (Tigru, Iepure, Dragon) energia intra in faza de crestere a LEMNULUI, ca mai apoi orele 09-15 sa aduca transformarile si finalizarea actiunilor, ce vor crea in orele 15-21, de METAL (Maimuta, Cocos, Caine), nevoia de repaos si oprirea oricarei alte noi activitati.

Intre energia prezenta in fiecare zi si cea exprimata de fiecare ora exista o serie de interactiuni ce pot fi atat armonioase (de combinare), cat si conflictuale (de ciocnire, pedepsire, distrugere). Unele dintre intervalele din zi vor sustine astfel energia principala a zilei, fiind in armonie cu faza de acumulare, crestere, transformare, nemiscare, a energiei Qi a acesteia, pe cand altele nu.

In fiecare zi exista un interval orar (de doua ore) ce intra in conflict cu energia generala a zilei, aceste ore fiind considerate extrem de instabile si deci nefavorabile. Evitarea acestora este unul dintre cei mai importanti pasi in alegerea momentului optim pentru programarea activitatilor importante conform artei chinezesti a selectarii datelor ZeRi.
Aceste ore este recomandat sa fie evitate indiferent de harta natala personala, afectandu-i mai ales pe cei ale caror harti natale au deja prezente aceste conflicte.

Vrei sa stii si tu care este intervalul conflictual zilnic pe care este indicat sa il eviti? Vrei sa aflii mai multe despre influenta fiecarei zile si a fiecarei ore pentru a-ti planifica eficient activitatile importante? Tot ce trebuie sa faci este sa faci este sa lasi un mesaj in care sa mentionezi adresa ta de e-mail, si vei primi LUNAR ——- GRATUIT —— un Calendar Tong Shu cu analiza DETALIATA a influentelor generale ale fiecarei zile si ore.

28 thoughts on “Cele 12 animale zodiacale chinezesti si selectarea datelor favorabile (ZeRi)”

 1. Doina Musatescu says:

  Te rog, calendar Tong Shu lunar cu analiza detaliata a influentelor generale ale fiecarei zile si ore.

  Multumesc!

  1. Florian says:

   Buna ziua. V-am trimis calendarul pe adresa de mail. Va doresc sa va fie cat mai de folos.

 2. VASILE MIHAELA ANTOANELA says:

  As dori sa primesc un Calendar Tong Shu cu analiza DETALIATA a influentelor generale ale fiecarei zile si ore.

  1. Florian says:

   Buna ziua. V-am trimis calendarul pe adresa de mail. Incepand cu luna Mai calendarul va fi trimis doar de pe newsletter-ul site-ului, pentru a-l putea primi in continuare fiind necesar sa va inscrieti la acesta. Va doresc sa va fie cat mai de folos.

 3. Danna says:

  As dori sa primesc un Calendar Tong Shu cu analiza DETALIATA a influentelor generale ale fiecarei zile si ore. Multumesc!

 4. Doina Sirbu says:

  As dori sa primesc un Calendar Tong Shu cu analiza DETALIATA a influentelor generale ale fiecarei zile si ore.

 5. Liliana says:

  As dori si eu calendarul TONG SHU cu analiza detaliată a influențelor generale ale fiecărei zile si ore. MULTUMESC

 6. gina says:

  buna as dori si eu va rog un calendar 2016

  1. Florian says:

   Buna. Calendarele Tong Shu pe care concep sunt lunare si se transmit in jurul date de 1 ale fiecarei luni. Ele sunt disponibile in varianta generala (gratuita), “Personalizat partial” (100Ron/luna) si “Personalizat complet”(incepand cu 100 Euro). In perioada octombrie 2015 – martie 2016 calendarul a fost trimis doar in varianta personalizata. Incepand cu luna Aprilie acesta va fi din nou disponibil gratuit, in varianta generala. Ti_am trimis pe adresa de email calendarul Tong Shu- varianta generala pe luna Aprilie. Florian Mincu Consultant Astrologie Chineza si Feng Shui

 7. David Diana says:

  Buna, as dori sa primesc calendarul cu analiza detaliata a influentelor generale fiecarei zile si ore. Multumesc.

  1. Florian Mincu says:

   V-am trimis pe adresa de mail calendarul Tong Shu pe luna Aprilie. Pentru a putea primi in continuare gratuit calendarele va puteti abona la newsletter, acestea fiind trimise in jurul datei de 1 ale fiecarei luni.

 8. Maria says:

  Buna ziua,

  As dori sa primesc calendarul cu analiza detaliata a influentelor generale fiecarei zile si ore.
  Va multumesc!

 9. beatrice says:

  As dori sa primesc un Calendar Tong Shu cu analiza DETALIATA a influentelor generale ale fiecarei zile si ore. Multumesc!

  1. Florian Mincu says:

   Buna ziua. Calendarul Tong Shu se trimite prin newsletter celor abonati, in jurul datei de 1 ale fiecarei luni. In cazul in care nu v-ati abonat deja, v-am trimis pe mail calendarul pentru luna Aprilie.

 10. Oana says:

  Doresc a primi și eu acest calendar 🙂 Mulțumesc! :-*

  1. Oana ti-am trimis pe adresa de mail calendarul Tong Shu-Qi Men pentru luna August. Iti doresc sa iti fie cat mai de folos.

 11. florin tofan says:

  Doresc si eu acest calendar,multumesc !

  1. Florin ti-am trimis calendarul Tong Shu-Qi Men pentru luna August. Iti doresc sa iti fie cat mai de folos.

 12. Augustina says:

  As dori sa primesc un Calendar Tong Shu cu analiza DETALIATA a influentelor generale ale fiecarei zile si ore.

  1. Buna. Am trimis pe mail calendarul. Pentru a-l primi mai departe te invit sa te inscrii la newsletter.

 13. Rosca Corina says:

  Buna ziua. A fost extrem de interesant cursul de ieri si ati transmis o energie incredibil de placuta. De asemenea va las si adresa de mail pentru calendar.
  O zi buna. Multumesc

  1. Ma bucur ca prezentarea de Metafizica Chineza din cadrul BCoOM fost pe placul tau Corina. Te astept si la urmatoarele cursuri ale Hong Long Academy.

 14. ALBU LILIANA says:

  As dori sa primesc un Calendar Tong Shu cu analiza DETALIATA a influentelor generale ale fiecarei zile si ore. Sunt nascuta la data de 14.10.1967, in Iasi, orele 23,50. Multumesc.

 15. Nicoleta Vincea says:

  Buna ziua. Si eu doresc un calendar Tong Shu.

  Va multumesc,

  Un An nou fericit !

  1. Buna Nicoleta. Am trimis calendarul pe Ianuarie la adresa de e-mail mentionata. Pentru a le putea primi si pe urmatoarele te invit sa te inscrii la newsletter.

 16. Monica says:

  Buna ziua si La Multi Ani!
  Imi puteti spune, va rog… in cazul cand Qi-ul pamantesc din pilonul lunii lipseste (este marcat cu DE in harta) inseamna ca nu pot lua in considerare zodia/animalul aferent acestuia? In acest caz, zilele favorabile le voi alege raportandu-ma doar la pilonul anului, sau voi tine seama si de ceilalti doi piloni ai hartii natale (ora si zi)?
  Va multumesc pentru un eventual raspuns si pentru calendarul Tong Shu primit, pentru ianuarie 2017!

  1. DE, prescurtarea de la Death and Emptiness, nu anuleaza in totalitate Qi-ul prezent in Ramura Pamanteasca (Animalul) corespondent lunii nasterii. El marcheaza doar o influenta mai redusa, decat in mod normal, a elementelor corespondente Ramurii (Tulpini Ascunse, Zei, Stele Auxiliare, etc.).
   In unele situatii DE poate fi defapt nul, cum ar fi in prezenta combinatiilor (Yin-Hai, Mao-Xu, Chen-You, etc…) cu acel Pilon, sau prin Nobleman Star.
   In orice caz pilonul lunii nu poate “lipsi”, Ramura Pamanteasca prezenta aici fiind principalul factor care stabileste puterea celorlalte elemente din harta natala BaZi.

 17. Monica says:

  Buna ziua,
  Daca vreau sa reziliez un contract de prestari servicii care este pagubos pentru mine dpdv. financiar, ca si client… cand ar fi recomandat sa fac asta? La o ora/ zi/ luna guvernate de elementele mele favorabile? Ori, cand am clash in ramura pamanteasca a pilonului anului natal? Ce imi puteti recomanda in acest sens? Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate