Care este momentul potrivit pentru a-ti incepe cura de slabire

V-ati intrebat vreodata de ce cure de slabire pe care foarte multe din prietenele voastre le tin cu succes nu au efect in cazul vostru? De ce uneori ele mai mult va afecteaza sanatatea in loc sa va ajute?
De multe ori raspunsul la aceste intrebari poate fi si alegerea unei zile nefavorabile in care sa incepeti cura.
Unul dintre cele mai folosite sisteme in selectarea datelor ZeRi este Metoda celor 12 Ofiteri 十二值神 (Shi Er Zhi Shen). Conform acesteia, fiecare zi a unei luni este guvernata de cate un Ofiter (un anumit tip de Qi) ce ne poate
influenta viata fie in mod pozitiv fie in mod negativ in functie de tipul activitatii pe care o desfasuram.
Cel mai negativ dintre Ofiteri se considera a fi Destruction 破 (Po), singurele activitati recomandate in aceste zile fiind cele care implica a “distruge” ceva (cum ar fi demolari de constructii vechi)
O dieta inceputa intr-o zi de Destruction 破 va predispune puternic catre EFECTE SECUNDARE putandu-va afecta grav SANATATEA. Si cum aceasta zi se repeta in medie odata la 12 zile (de unde si cei 12 Ofiteri), sansele de a incepe o cura in aceasta zi negativa sunt destul de mari.
Cea mai recomandata zi pentru inceperea unei cure de slabit conform artei selectarii datelor ZeRi este cea de Remove 除 (Chu), aceasta fiind benefica pentru orice activitate in care vrei sa scapi de ceva (cum ar fi kilogramele in plus) intr-un mod armonios si definitiv. Urmatoarele zile de Remove 除 calculate conform ZeRi sunt pe 30 august si 12 si septembrie.
In alegerea unei zile favorabile pentru o cura de slabit, pentru eliminarea oricaror posibile efecte secundare trebuie tinut cont si de harta natala personala BaZi calculata in functie de data nasterii. Desi Metoda celor 12 Ofiteri ne indica zilele generic bune pentru diferite activitati (cum ar fi inceperea unei cure de slabit) acestea pot fi uneori incompatibile cu energiile noastre (calculate prin BaZi) generand astfel efecte secundare nedorite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate