Astrologie chineza – BaZi (Cei 4 Stalpi ai Destinului)

Astrologia chineza BaZi (八字) este unul dintre cele mai folosite sisteme astrologice chineze la ora actuala. Insemnand in traducere “8 Caractere” el este cunoscut in Vest si sub denumirea de “Cele 4 Coloane ale Destinului”.
BaZi foloseste momentul nasterii ca punct de referinta pentru alcatuirea unei harti natale compuse din 8 caractere chinezesti, aranjate in 4 coloane (Jia Zi 甲子) reprezentand anul, luna, ziua si ora nasterii.

Cele 8 caractere sunt bazate pe teoria Yin/Yang a celor 5 elemente (lemn, foc, pamant, metal, apa) si dezvaluie unui consultant amanunte deosebit de detaliate si precise despre caracterul unui om si despre evenimentele importante prin care va trece acesta.

Harta natala poate arata multiple aspecte din viata unui om cum ar fi cariera, sanatatea, talentele, studiile, relatia cu partenerul, cu familia sau cu celelalte rude.
Unul dintre principalele avantaje ale astrologiei chineze BaZi este insa posibilitatea de a localiza extrem de precis evenimente viitoare, pana la nivel de luna, zi sau chiar ora. Cunoscand astfel ce ne rezerva viitorul, ne putem gestiona cat mai eficient resursele pe care le avem fie pentru a ne pregati pentru eventualele probleme ce pot aparea, fie pentru a folosi la maxim perioadele favorabile pentru indeplinirea dorintelor noastre.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate