Arta Destinului. Ce putem afla dintr-o consultatie BaZi

Astrologia chineza BaZi poate oferi detalii foarte amanuntite despre caracterul unui om. Acesta este si motivul pentru care tot mai multe companii multinationale angajeaza consultanti BaZi pentru a stabili care dintre pretendenti este cel mai potrivit pentru postul pe care il au liber. De multe ori in spatele unui CV impresionant ce arata o persoana cu experienta in domeniu si studii superioare se ascund oameni ce nu au nici un pic de pasiune pentru ceea ce fac, sau oameni care nici nu au capacitatea de a-si pune ideile pe foaie.

BaZi poate vedea insa dincolo de mastile pe care un om alege sa le foloseasca pentru a se contopi in societate. Acesta este unul dintre primii factori ce se analizeaza intr-o harta BaZi. Pe langa simplu fapt ca o persoana este sincera sau porta masti, intr-o harta natala se poate vedea si specific care din acele trasaturi aparente sunt cu adevarat caracteristici ale acelui om. Astfel putem vedea daca acela este cu adevarat muncitor sau nu ii vine sa miste nici macar un deget, daca are capacitatea de a-si exprima ideile deschis in fata celorlati sau numai in mintea sa, daca este onest sau oportunist, daca are capacitatea de a duce un proiect sau orice altceva la bun sfarsit sau nu, etc.Chiar mai mult decat a arata care din caracteristicile pe care le afiseaza un om sunt reale, o analiza BaZi poate descoperi si talente pe care poate nici macar persoana in cauza poate nu le constientizeaza. Sunt adesea oameni care isi gasesc in situatii speciale, de multe ori de urgenta, capacitati pe care nu credeau ca ar putea sa le aiba, cum ar fi un simplu casier sa opreasca un hot inarmat sau un vanzator sa scoata o persoana dintr-o masina in flacari. De asemenea sunt oameni care isi descopera deabia dupa a doua jumatate a vietii talente pe care nu le apreciau la adevarata valoare, cum ar fi Susan Boyle, Adele, si lista poate continua cu multi dintre cei ce apar in emisiuni gen X Factor, American’s got talent, si altele.

Un alt lucru pe care o persoana il poate afla dintr-o consultatie BaZi este si raspunsul la intrebarea „Care este cea mai mare dorinta a mea in viata aceasta ?”. Desi poate suna ciudat, sunt o multime de oameni care nu stiu cu adevarat raspunsul la aceasta intrebare, seminariile ezoterice abundand de astfel de persoane dornice de a intelege mai bine cine sunt si ce vor cu adevarat. Un astfel de raspuns poate salva o relatie, poate determina pe unul sa inceapa sa isi duca la indeplinire visul din copilarie, sau il poate determina pe altul sa isi caute jobul care stia ca i-ar aduce linistea sufleteasca dar pe care nu isi gasea curajul sa il accepte. Aproape fiecare om isi va pune invariabil in ultimele lui momente de dinaintea mortii intrebarea „Am reusit cu adevarat sa … in aceasta viata ?” Si fie ca este vorba de a fi avut multi prieteni, ori de a fi lasat ceva fizic in urma (din spatele scenei sau din fata camerelor de luat vederi), ori de a fi avut autoritate asupra celor din jur, ori de a se fi dezvoltat personal sau spiritual intr-un om mai bun, o analiza BaZi poate raspunde arata foarte clar ce isi doreste cu adevarat un om.

Un alt factor pe care il poate vedea o analiza BaZi este si care sunt caracteristicile pe care NU le poseda instinctiv un om. Si asta pentru ca dupa cum spuneau si Xu Zi Ping, considerat fondator al BaZi-ului, „a incerca sa faci ceva cu ceea ce nu ai este o prostie”.Sunt multi cei ce isi doresc sa isi deschida propria lor afacere, dar putini sunt cei ce si reusesc sa nu dea faliment. Sunt multi cei ce ar vrea sa avanseze pe scara ierarhica dar de asemenea nu toti au si succes. O harta BaZi ne poate spune daca posedam cu adevarat caracteristicile pe care ni le cer target-urile pe care ceilalti sau chiar noi insine ni le punem, ajutand astfel sa preintampinam esecuri in domenii in care nici nu am fi avut ce cauta. Astfel putem afla daca avem cu adevarat flerul antreprenorului sau doar capacitatea de munca a salariatului, daca suntem capabili sa iesim in fata sau daca ii putem doar sprijini pe altii sa o faca, daca ne putem baza pe intuitia pe care credem ca o posedam dau daca ar trebui sa facem totul cat mai „ca la carte”. Totul este scris in harta natala.

Dupa cum stim insa nimic nu este permanent, viata unui om fiind plina de oportunitati dar si de momente neprielnice. BaZi ne poate ajuta sa alegem cel mai potrivit moment pentru a incepe o afacere, pentru a ne cauta un partener sau pentru a aduce pe lume un copil. Impreuna cu alte arte metafizice chineze (cum ar fi ZeRi), BaZi poate oferi o fereastra catre viitor permitandu-ne sa stim exact cand vom primi resursele de care avem nevoie, sau cand din contra vom trece printr-o perioada mai dificila a vietii noastre. Asemeni unei prognoze meteo, putem afla daca in zilele ce urmeaza in viata noastra va straluci soarele pe cer, sau daca furtuna va ameninta sa darame ceea ce dorim sa cladim.

Un alt domeniu in care BaZi ne poate fi de un real ajutor este in a alege un partener compatibil, fie ca ne referim aici la un asociat sau la persoana iubita. Si asta pentru ca oricat am incerca, nu vom putea multumi intotdeauna pe toata lumea, fiind persoane cu care pur si simplu nu ne vom putea intelege, desi nu vom sti de ce. Explicatia pentru acest lucru este ca fiecare om este alcatuit dintr-o suma de energii (sa le spunem trasaturi de caracter) intre care sunt relatii de compatibilitate (sau de creatie conform teoriei chineze a celor 5 elemente) si de opozitie (sau de control conform acelorlasi teorii). Oricat am reusi sa ocolim energiile antagonice ale celor din jur la un moment dat vom da si de persoane cu care nu vom putea interactiona armonios oricat am incerca. Aproape intotdeauna o apa va stinge un foc sau un foc va topi o bucata de metal daca sunt prea apropiate. Oricat am incerca sa le punem impreuna de cele mai multe ori nu vom reusi. Pe acest principiu, BaZi ne poate ajuta sa alegem partenerul cel mai compatibil cu energiile noastre interioare sau altfel spus cu trasaturile noastre de caracter. Punand una langa alta hartile BaZi a doua persoane vom putea sti dinainte care ar putea fi punctele de compatibilitate, dar si ce probleme vor putea aparea pe durata relatiei/colaborarii. In textele clasice chineze se spune ca nu poti sa cunosti un om in totalitate nici dupa 20 de ani de convietuire. Se intampla adeseori ca in nebunia initiala a iubirii fiecare din parteneri sa promita ca va fi alaturi de celalalt pana la moarte desi se intampla de multe ori ca testul timpului sa arate altceva. Prin BaZi nu numai ca putem vedea cu o acuratete destul de mare ce probleme ar putea aparea intr-o relatie (DACA NU FACEM NIMIC !), dar putem sti exact si CAND vor aparea acestea. Adesea vin la o consultata BaZi cupluri care au ajuns la limita suportabilitatii reciproce, ca sa afle fiecare dintre ei ca defapt nu il cunosc cu adevarat pe celalalt. Si totodata ca problema nu este la partener ci chiar in interiorul aceluia care se considera victima. BaZi are puterea, dupa cum am mai spus, sa treaca dincolo de mastile pe care le afiseaza fiecare si sa spuna probleme care poate nu ar fi fost scoase la iveala de cei doi nici in mai multe sedinte de psihoterapie, totul intr-o singura analiza BaZi.

Aceasta este doar o scurta enumerare a metodelor prin care o consultanta BaZi ne poate ajuta sa ne intelegem mai bine pe noi, putand actiona mai apoi in deplina cunostiinta de cauza pentru a duce la indeplinire destinul pe care ni-l dorim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate