Selectarea Datelor ZeRi
Modulul 1 - Elemente de baza

Află cum să amplifici șansele de reușită ale proiectelor tale

Metafizica Chineza este un ocean de intelepciune adunat secole si chiar milenii la rand de invatatii chinezi din observarea cu atentie a tiparelor vietii oamenilor si a mediului inconjurator. In aceeasi masura o stiinta cat si o arta, metafizica chineza necesita dedicare si studiu intens.

Astrologia chineza BaZi (sau Cele 4 Coloane ale destinului dupa cum mai este cunoscuta) si Feng Shui sunt doar cateva dintre artele metafizice chineze existente. Pe langa acestea mai exista o serie intreaga de alte arte cu un potential foarte valoros, cum ar fi Mian Xiang (Arta recunoasterii fetei), ZeRI (Arta selectarii datelor favorabile), Yi Ching, Zi Wei Dou Shu ( o alta forma de astrologie chineza), Qi Men Dun Jia si altele.

Astrologia Chineza BaZi

Astrologia chineza BaZi (八字) este unul dintre cele mai folosite sisteme astrologice chineze la ora actuala. Acesta foloseste momentul nasterii ca punct de referinta pentru alcatuirea unei harti natale compuse din 8 caractere chinezesti, ce dezvaluie unui consultant amanunte deosebit de detaliate si precise despre caracterul unui om si despre evenimentele importante prin care va trece acesta.

Feng Shui Traditional

Feng Shui 風水 este una dintre artele metafizice chineze ce studiaza tiparele de curgere si transformare a energiei (Qi) de la nivelul Pamantului. Principala aplicatie a acestei stiinte este de a arata cum este influentat omul de mediul inconjurator.

Arta Selectarii Datelor – ZeRi

ZeRi este una dintre stiintele metafizice chineze ce se foloseste in selectarea datelor favorabile pentru diferite tipuri de activitati. Bazandu-se pe observarea influentei pe care o exercita diferitele corpuri ceresti asupra energiei Pamantului, ZeRi poate stabili momentele in care Qi-ul zilei/orei este cel mai in armonie (sau nu) cu scopurile si actiunile noastre.

Abonează-te la newsletter

Vei primi noutăți despre eveniment precum și despre evenimentele viitoare și poți afla când apar articole noi pe site.

Dând click pe butonul de mai jos ești de acord ca adresa ta de e-mail și numele, dacă l-ai introdus, să fie păstrate pe serverul Mailchimp (serviciul prin intermediul căruia se trimite newsletter-ul). Te poți dezabona oricând dând click pe link-ul de dezabonare de la baza fiecărui e-mail pe care îl primești. Tot acolo vei avea un link de unde poți să îți modifici opțiunile atunci când interesele tale se vor schimba.