Tian-Di-Ren – Modul in care ne influenteaza viata trinitatea Cer-Pamant-Om

Tian (Cer) – Di (Pamant) – Ren (Om) este Trinitatea Cosmica ce sta la baza intregii metafizici chineze. Fiecare dintre aceste ramuri are o influenta de aproximativ 33% asupra vietii unui om.
Tian – reprezinta Destinulul, sau Norocul Ceresc, fiind o componenta fixa ce nu poate fi influentata de actiunea omului. Acesta este analizat de BaZi (sau Cele 4 Coloane ale Destinului dupa cum mai este denumit) , Zi Wei Dou Shu si alte ramuri ale astrologiei chineze. De asemeni Tian-ul se poate vedea si pe fata unui om (Mian Xiang) pentru fiecare aspect al vietii si pentru fiecare an din viata unui om existand o zona corespunzatoare pe fata sa.
Di – reprezinta Norocul Pamantesc, si arata cum ne influenteaza mediul inconjurator viata de zi cu zi si chiar destinul (Tian). Acesta este analizat de Feng Shui-ul traditional si are o importanta cel putin la fel de mare ca Norocul Ceresc. Norocul Pamantesc (Feng Shui) este cel care face ca doua persoane nascute in acelasi moment sa aiba vieti si chiar trasaturi de caracter diferite.
Ren – reprezinta Norocul Omenesc sau altfel spus Liberul Arbitru al fiecaruia. Acesta este influentat de fiecare actiune, de fiecare pas pe care alegem sa il facem (sau nu). Prin Ren putem ne putem schimba in bine Destinul (Tian) , sau putem pierde oportunitatile pe care Cerul ni le ofera.
Desi aparent Tian-Di-Ren sunt de sine statatoare intre ele este insa o interactiune permanenta, neputand fi analizate separat. De exemplu vointa si determinarea de a ne duce dorintele la indeplinire (adica Liberul Arbitru – Ren) poate fi influentata atat de mediu ( Feng Shui – Di) cat si de Norocul Ceresc (Tian) prin care trece persoana in acea perioada. De asemeni desi Norocul Pamantesc (Di) generat de Feng Shui ne poate schimba Destinul (Tian) de multe ori insa ne alegem instinctiv casele care sa ne manifeste caracteristicile si evenimentele ce ne sunt scrise in Destin pentru acea perioada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abonează-te la newsletter și vei primi direcțiile tale favorabile pentru somn, calculate în funcție de data nașterii.

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL. Toate drepturile rezervate

Vrei sa stii si tu DE CE te porti in modul in care o faci? Vrei sa aflii CUM te influenteaza casa si CE poti face pentru a-ti rezolva problemele? Vrei sa stii CAND este momentul optim pentru a actiona ? Raspunsul intrebarilor tale este mai aproape decat crezi!

Stabileşte acum o întâlnire

Copyright 2017 - Hong Long Consulting SRL.
Toate drepturile rezervate